Miloš Janičić dobio protivnika za KSW debi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.04.2019 18:33h Autor:

Miloš Janičić

Miloš Janičić saznao je tko će mu biti protivnik u KSW debi nastupu. Drugi Crnogorac u poljskoj promociji kao zadatak dobiva domaćeg borca Michala Michalskog.

Uskoro 22-godišnji Janičić (11-2) trenutno se nalazi unutar niza od devet pobjeda, među kojima posebno vrijede one nad Markom Radakovićem i Dragutinom Miloševićem “Belim”. Ovaj momak svakom borbom prezentira ogroman talent, a ništa drugačije nije bilo niti prošlog mjeseca, kad je na Megdanu 4 vrlo lako savladao iskusnog Zorana Đođa. Kratko vremena nakon toga postalo je poznato kako je potpisao ugovor s KSW-om.

Debi u promociji očekuje ga već ovog mjeseci, odnosno 27. travnja u Lublinu, gdje je održava KSW 48. U pitanju je jedna manja priredba, koju će predvoditi borba Romana Szymanskog i Salahdinea Parnassea, ali nama je posebno zanimljiva jer na istoj nastupaju Stipe Bekavac i Filip Pejić.

Što se tiče Janičićevog protivnika, Michal Michalski u karijeri do sada ima šest pobjeda i četiri poraza. Prošle godine potpisao je za KSW, u kojem je upisao dva nastupa, no nije uspio doći do pobjede. Unatoč tome, promocija mu je dala još jednu šansu te će svakako morati savladati Janičića ukoliko želi ostati u njoj. Na Crnogorcu je da potvrdi kako nije samo prolaznik niti da mu je ovako velika prilika došla prerano.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI