Milošević u Ukrajini traži devetu pobjedu u nizu

Vijesti iz regije 24.09.2012 15:27h Autor:

Nemanja Milošević

Sredinom idućeg mjeseca u organizaciji ProFC nastupit će srpski borac Nemanja Milošević koji će tražiti svoju devetu pobjedu u nizu.

ProFC krajem ove godine organizira turnire u gotovo svim kategorijama, a u onom do 77 kilograma nastupit će jedan vrlo kvalitetan borac iz Srbije. Radi se o Nemanji Miloševiću koji se već počeo naporno pripremati za nastup koji ga očekuje 13. listopada u Ukrajini.

Trenutno nam još uvijek nije poznato s kime će se boriti, ali zasad se zna da će u turniru velter kategorije također biti Viktor Sobzik (Poljska), Vladimir Rusol (Ukrajina) i Sergej Handosko (Rusija), dok se objava ostalih imena očekuje ovih dana.

"Poslije duže pauze vraćam se natrag u borilište. Grand Prix u Ukrajini veliki je izazov za mene, dostojno ću predstavljati Srbiju i svoj klub Kaizen akademiju. Nadam se da ću prvo kolo uspješno proći", rekao je Nemanja u razgovoru za Sportski žurnal.

Milošević je u karijeri ostvario ukupno devet pobjeda i jedan poraz, a slavio je u svojih posljednjih osam mečeva. Jedini poraz nanio mu je Miljan Jakšić prije tri godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI