Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Milinkovićev kondicijski trener pokušao objasniti razloge poraza | Fight Site

Milinkovićev kondicijski trener pokušao objasniti razloge poraza

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.06.2014 17:11h Autor:

Tadijanov, Kutleša, Milinković, Morača i Polić

Marko Kutleša, kondicijski trener Saše Milinkovića, pokušao je objasniti razloge poraza ovog teškaša iz Osijeka, koji je u petak brutalno nokautiran na FFC 13 eventu, od strane Rubena Wolfa iz Njemačke.

Čovjek koji se brine za kondicijsku spremu osječkih boraca, Saše Milinkovića i Ivice Tadijanova, Marko Kutleša ima svoje objašnjenje nevjerojatno pada u Milinkovićevoj kondiciji. "Mislim kako nismo dobro tempirali formu", kratko je započeo.

Saša Milinković je prvu rundu izgledao odlično, kontrolirao je situaciju, a u nekoliko navrata pokušao doći i do zahvata kojim bi izborio pobjedu prekidom, no nije uspio. Nakon odmora, u drugu rundu kao da je ušao drugi borac, koji kondicijski više nije mogao pratiti ritam koji je zahtjevala ova borba.

Inače, Milinković je prije dva mjeseca imao borbu u Osijeku, protiv Steffana Traunmullera, i u njoj je izgledao izuzetno spremno. "Imali smo kratak period priprema i gotovo da nismo radili prave kondicijske treninge još od posljednje borbe. Sale je odlučio da će ih izbaciti i u tih mjesec dana se posvetiti tehnici i taktici, odnosno sparinzima", objasnio je Kutleša plan priprema za borbu.

No, onda je iznio još nešto što smatra problemom: "To, nažalost, nije bilo na visokom nivou, pošto ih je odrađivao samo s Ivicom. Mislim kako je ključan faktor nedostatak različitih sparing partnera. Još uz sve to ima problema s alergijom koja mu uzrokuje otežano disanje."

No, na greškama se uči, čega je svjestan i Kutleša: "Sad znamo gdje smo bili kiksali i sigurno ćemo to ispraviti i raditi bolje u budućnosti, barem ja imam takvo mišljenje."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI