Milinković o treniranju s Cro Copom: Zahvalan sam mu na tom neizmjernom iskustvu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.10.2014 18:38h Autor:

Cro Cop i Milinković

Saša Milinković definitivno spada među najperspektivnije MMA teškaše u našoj regiji, no već ga neko vrijeme nismo imali priliku gledati u ringu nakon teškog nokauta koji je doživio u meču protiv Rubena Wolfa.

Njemački protivnik na samom kraju proljeća nokautirao ga je u Zadru "soccer kickom", a Milinković je svjestan da mu je nakon toga bila potrebna određena pauza te se nada novom nastupu početkom iduće godine.

"Taj poraz u Zadru dosta je ružno izgledao. Ušao sam u taj dvoboj na krilima prijašnjih rezultata, a nakon ovog smo se svi malo otrijeznili. Imao sam i nekih zdravstvenih problema uoči tog meča, a sada sam siguran da neke stvari više ne smijem ponoviti u borbi. Prema pravilima FFC-a zbog težine tog nokauta mora proći određeno vrijeme prije negoli mogu ponovno u ring, a nadam se kako bi to moglo biti negdje u proljeće", rekao je Saša u razgovoru za Glas Slavonije.

Naravno, Milinković se osvrnuo i na svoju suradnju s najboljim hrvatskim borcem Mirkom Filipovićem.

"Cro Cop je u svakom pogledu bar dvije razine iznad svih, ne samo u ringu, nego i u svemu ostalom. Bio je jako korektan, pokazao je veličinu i mimo treninga, pomogao mi je u mnogo toga, praktički sam se samo trebao pojaviti u Zagrebu. Zahvalan sam mu na svemu, treninzi s njim su neizmjerno iskustvo koje vrijedi svakom borcu", dodao je osječki borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI