Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Milinković: Ne osjećam nikakve posljedice, ali nokaut je izgledao strašno! | Fight Site

Milinković: Ne osjećam nikakve posljedice, ali nokaut je izgledao strašno!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.06.2014 09:06h Autor:

Wolf VS Milinković (foto: Matjaž Knuplež)

Saša Milinković proteklog je petka u Zadru u glavnoj borbi MMA dijela FFC-a 13 pretrpio jedan od najtežih nokauta u povijesti te hrvatske borilačke organizacije. Ruben Wolf ga je u točno trećoj minuti druge runde nokautirao soccer kickom.

Nekoliko je minuta bilo potrebno osječkom borcu da se osvijesti, a na kraju se ipak uspio ustati na noge i bez pomoći napustiti ring, čime je zaslužio pljesak publike prisutne u dvorani, ali i oni koji su sve pratili putem TV ekrana.

Ozbiljnijih posljedica, srećom, ipak neće biti. Mnogi su se bojali da nije došlo do loma vilice, ali taj strah je već iste večeri otklonjen detaljnim pregledom u bolnici.

Izgubio sam prvi put u karijeri i to poprilično atraktivno. Ako su pobjede bile korak u pravom smjeru, onda će ovo biti samo uredan udarac u glavu ako iz ovoga ne izvučem pouku. Mislim da to i nije tako teško. Kristalno mi je jasno što si više nikada ne želim priuštiti. Ne osjećam nikakve posljedice. Možda je izgledalo i malo strašnije nego što je stvarno bilo", rekao je Saša u razgovoru za portal scena.hr.

"Razumijem da je takve scene većini ljudi teško gledati, ali stvarno to je dio sporta kojeg ja iz nekog razloga volim. Osim pogužvanog ega nema drugih posljedica. Citirat ću jednog prijatelja koji kaže da je ovo borilački sport, u kojem se lijepo pobjeđuje i ružno gubi. Moj trener će reći da nekada si čekić, a nekada čavao. Ovu slabost nikad više neću pokazati", dodao je Milinković.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI