Milinković i Spahović pomažu Cro Copu u pripremama za Japan (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.07.2014 21:42h Autor:

Mirko Filipović i Saša Milinković

Mirko Filipović nakon prvog dijela priprema koji je odradio u Puli nedavno se vratio u Zagreb gdje je krenuo još napornije trenirati kako bi što spremniji dočekao drugu polovicu kolovoza i svoju borbu protiv Satoshija Ishiija u Japanu.

S obzirom na to da se radi o borbi po MMA pravilima, Cro Copu pomaže nekoliko poznatijih regionalnih MMA boraca, a krajem proteklog tjedna s njim je trenirao i dugogodišnji UFC-ovac Alessio Sakara.

U Mirkovoj dvorani u zagrebačkim Gajnicama proteklih nekoliko dana trenirao je također teškaš Saša Milinković koji se uspješno oporavio od teškog nokauta u Zadru na FFC-ovom eventu te sada svojim parteraškim znanjem pomaže najboljem hrvatskom borcu da bude što spremniji za nastup u Tokiju.

Svoj dolazak u dvoranu Cro Copa također je najavio i bosansko-hercegovački MMA borac Tomislav Spahović. "Sad ubrzo slijede MMA treninzi kod mog prijatelja Igora Pokrajca i kod MMA legende Mirka Filipovića kojem ću pomoći u hrvačkom segmentu za njegovu sljedeću borbu. Bit će mi čast ponovno trenirati s takvim borcima", napisao je Spahović na svom Facebook profilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI