Milanović izgubio, Poturka razljutila odluka sudaca!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.10.2012 22:13h Autor:

Milanović VS Stoica

Toni Milanović poražen je u Rumunjskoj na priredbi SuperKombata podijeljenom sudačkom odlukom, a ništa bolje nije u turniru četvorice nije prošao ni Goran Radonjić. Dževad Poturak izgubio je jednoglasno, no radi se o prilično spornoj odluci.

SuperKombat nam je večeras šest dana nakon osmine finala K-1 Rising World Grand Prixa u Tokiju donio novu zanimljivu borilačku priredbu po K-1 pravilima na kojoj se pronašlo mjesta i za tri borca s ovih prostora.

Goran Radonjić ipak nažalost nije uspio u polufinalu turnira četvorice stići do pobjede te je poražen jednoglasnom sudačkom odlukom u dvoboju protiv domaćeg borca Razvana Ghite.

Talentirani Hrvat Toni Milanović pružio je dobar otpor inače iznimno kvalitetnom Andreiju Stoici. Rumunjski borac često je čekao Tonija na kontru, dok je mladi Splićanin bio prilično opasan sa svojom boksačkom tehnikom te je imao znatan broj čistih udaraca. No, Toniju to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu. Suci su na kraju boljim proglasili Stoicu podijeljenom odlukom.

Dževad Poturak odradio je solidan meč protiv snažnog Sebastiana Ciobanua. Najbolji bosansko-hercegovački K-1 borac imao je nekoliko iznimno dobrih akcija, iako treba priznati da je i "Sin Drakule" bio prilično opasan u određenim trenucima, pogotovo svojim udarcima koljenima. No, na kraju su suci odlučili pobjedu jednoglasno dodijeliti Sebastianu, što možda i nije baš najpravednija odluka. Svoje neslaganje s takvim raspletom Poturak je pokazao time što je istog trenutka napustio ring nakon proglašenja ishoda meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI