Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mihaljevića čeka težak meč s Munozom koji se smatra jednim od top 5 boraca na svijetu! | Fight Site

Mihaljevića čeka težak meč s Munozom koji se smatra jednim od top 5 boraca na svijetu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.08.2012 12:05h Autor:

Igor Mihaljević

Igor Mihaljević poražen je proteklog vikenda u Sloveniji, no bez obzira na to ima uskoro zakazanu jednu novu iznimno tešku borbu u Madridu.

Iskusni K-1 borac iz Duge Rese, Igor Mihaljević, koji u posljednje vrijeme često ima priliku biti sparing partner našem Cro Copu, nije uspio protekle subote stići do pobjede protiv jednog od najperspektivnijih slovenskih teškaša Roka Štrucla.
 
Mihaljević može biti prilično nezadovoljan sudačkom odlukom s obzirom na to da je u najmanju ruku na Admiral Markets Fight Nightu bio podjednak sa Štruclom, pa je zasigurno zaslužio dodatnu četvrtu rundu, no vremena za žaljenje ipak nema previše.
 
Već u listopadu Mihaljevića očekuje novi iznimno težak izazov. U Madridu će mu protivnik biti sjajni Frank Munoz, koji se povremeno bori do 95 kilograma, a povremeno u kategoriji 95+ kg.
 
Radi se o borcu koji sebe osobno svrstava među pet najboljih boraca na svijetu u kategoriji do 95 kilograma, a za svoje mečeve priprema se u poznatoj nizozemskoj dvorani Chakuriki Gym. Ponovi li Mihaljević svoj nastup otprije dva dana i eventualno ga još malo poboljša, definitivno ima dobre izglede da nakon podosta vremena ponovno stigne do jedne iznimno vrijedne pobjede.
 
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI