Mihaljevića čeka revanš protiv Veličevića, a onda odlazi u Lyon!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.07.2013 08:51h Autor:

Igor Mihaljević

Igor Mihaljević ove godine ponovno se vinuo među ponajbolje hrvatske K-1 teškaše zahvaljujući odličnim rezultatima ostvarenim na hrvatskim eventima.

Svladao je tri velike regionalne nade. U Zadru je pobijedio Antu Verunicu, a nakon toga i Uroša Veličeviča u Osijeku. Spomenimo i kako je tijekom ove godine u Poreču također pobijedio Mladena Kujundžića

Veličevič i Verunica su izrazili veliku želju za odrađivanjem revanša, a čini se da će Uroš zaista dobiti novu priliku protiv sparing partnera našeg Mirka Filipovića.

"8. rujna u Brežicama u Sloveniji odradit ću revanš protiv Veličeviča, a dva tjedna poslije toga borim se u Lyonu u Francuskoj i tamo se imam priliku okititi Muay Thai svjetskom titulom. Protivnik će mi biti Yuksel Ayaydin. Bit će to dva teška meča, ali dobro ću se pripremiti, dati sve od sebe i što bude onda…" ,rekao je Igor.

Podsjetimo i kako je Orsat Zovko, čelnik FFC-a, Mihaljevića imenovao kao jednim od najugodnijih iznenađenja na dosadašnjim eventima ove perspektivne europske borilačke organizacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI