Mihaljević: Nadam se i trećoj borbi protiv Veličeviča

Vijesti iz regije 09.09.2013 08:11h Autor:

Mihaljević VS Veličevič

Igor Mihaljević u nedjelju navečer u Sloveniji nije uspio ubilježiti drugu pobjedu u svega par mjeseci nad talentiranim slovenskim borcem Urošom Veličevičem.

Sparing partner Cro Copa pokušao je čak pri kraju borbe s par većih serija stići do pobjede prekidom, ali na kraju je ipak morao stisnuti ruku Veličeviču i čestitati mu na slavlju, što je i učinio.

"U drugoj rundi sudac mi je čak brojao. Ja sam u jednoj situaciji išao udariti nogom kao baba, dočekao me na kontru i pao sam na stražnjicu. Nije me uzdrmao, ali pošto sam bio na jednoj nozi izgubio sam ravnotežu. Mislim da je bio dobar meč i da su gledatelji bili zadovoljni", rekao je Igor.

"Čini mi se da me upravo to brojanje koštalo poraza, ali u svakom slučaju čestitke Veličeviču. Pošto smo sad 1-1 u međusobnim okršajima, bilo bi odlično kad bi se pronašla prilika odraditi treći meč, možda na FFC-ovom eventu 6. prosinca u Ljubljani", dodao je Mihaljević.

Hrvatski borac nema previše vremena za odmor, treba sanirati ozljede ukoliko ih ima i nastaviti trenirati s obzirom da ga krajem rujna očekuje borba za jednu svjetsku Muay Thai titulu prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI