Mickey Gall i još jedan strašni UFC-ov talent prvi na listi želja ‘Srpskog čelika’

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.02.2018 10:42h Autor:

Veličković vs. Musoke (foto: Igor Mičić)

Bojan Veličković je spreman vratiti se u kavez i pokazati svima da s razlogom pripada rosteru najjače svjetske MMA promocije.

Iza ovog 29-godišnjeg srpskog borca su dva neuspješna nastupa. Podsjetimo, nakon što je u Švedskoj upisao sjajnu pobjedu nokautom (vs. Nico Musoke), Bojan je izgubio odlukom sudaca u meču s opasnim Darrenom Tillom, a uslijedio je i poraz od australskog talenta Jakea Matthewsa. Doduše, ovaj posljednji stigao je podijeljenom odlukom koja je prema mnogima otišla u pogrešnu stranu, no ‘Srpski čelik’ si više ne želi razbijati glavu oko toga već se jednostavno okreće novim izazovima.

“Iako puno ljudi smatra da sam pobijedio u tom meču, ja znam da sam bolji borac od Jakea i nisam smio dopustiti da taj dvoboj završi u rukama sudaca”, ukratko se Veličković u razgovoru za MMA Junkie osvrnuo na posljednji nastup.

Što se tiče potencijalnih protivnika, Bojan je spreman prihvatiti ono što mu UFC ponudi, ali pri vrhu liste njegovih želja nalaze se imena dvojice mladih i talentiranih boraca koja su se međusobno obračunala u svojim posljednjim nastupima. Riječ je o pobjedniku tog dvoboja Randyju Brownu (10-2) i poraženom, ali poznatijem, Mickeyju Gallu (4-1) koji se proslavio demoliravši CM Punka.

“Gledao sam njihovu borbu i mogu reći da su obojica mladi i gladni borci. Spremni na obračun i na priređivanje šoua za fanove, a to je ono do čega mi je najviše stalo”, poručio je Bojan, a nešto kasnije u istom razgovoru otkrio i da je spreman svoju iduću borbu odraditi praktički na njihovom domaćem terenu, odnosno u Brooklynu u kojem se 7. travnja održava UFC 223.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI