Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Michael Page: Daley je ispao kujica! Prvo je bježao, a onda je htio samo hrvati | Fight Site

Michael Page: Daley je ispao kujica! Prvo je bježao, a onda je htio samo hrvati

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.02.2019 20:41h Autor:

Michael Page

Michael Page i Paul Daley odradili su taktičku bitku na pet rundi, u kojoj je pobjedu na kraju odnio “Venom”. On nije zadovoljan svojim nastupom, ali je isto tako kritizirao pristup svog protivnika i izrazio nadu da će se boriti još jednom.

Page je zapravo na neki način ukrao ovu pobjedu u posljednje dvije minute. U rundama je bila 2:2, a Daley je posljednju imao dominaciju. Ona je bila jalova, ali je u tom trenutku izgledala dovoljna za pobjedu. Onda je Page odradio svoje dvije najbolje minute u cijeloj borbi i preokrenuo je sliku te na kraju odnio i pobjedu, koja ga odvodi u polufinale turnira. Nakon svega se obratio medijima s dojmovima.

“Na neki sam način sretan jer ipak sam upisao pobjedu. No, nisam zadovoljan načinom na koji sam došao do nje. Nisam sretan svojim nastupom, iako sam ponosan jer je ovo bila teška mentalna bitka koju je trebalo dobiti. Od Božića je bilo teško i samo trenirati za ovu borbu bilo je ekstremno. Sretan sam jer sam uspio sve to proći”, izjavio je Page, kojem je tijekom priprema za ovu borbu preminuo otac.

Ono što mu je najviše smetalo je Daleyev način borbe. To je ono što je najviše smetalo i fanovima, koji su očekivali atraktivan okršaj i nokaut. Na kraju su dobili užasnu prvu rundu, a nakon toga taktički bitku s naglaskom na hrvanje. Do toga je dovela taktika Paula Daleya.

“Napravio sam puno grešaka, no on je bio kujica. Nije se htio boriti, a najavljivao je kako će me nokautirati. Bježao je cijelu prvu rundu, a onda je nakon toga htio raditi samo na podu. On je veteran u ovom sportu i prema tome koliko je puta bio u kavezu. Meni je ovo bila prva borba na pet rundi, a bio sam sposoban odraditi ju na pravi način, dok se on gasio. Zbog toga je i napravio kardinalnu pogrešku u petoj rundi”, ispričao je Venom kako je došao do pobjede.

Pageu u svibnju slijedi polufinale protiv Douglasa Lime, što bi značilo da Daleya mora ostaviti iza sebe. To će i napraviti, no nada se kako nisu gotovi za sva vremena.

“Ovo poglavlje sam završio, ali mislim da nismo gotovi. Nisam sretan kako se sve odvilo i mislim da ćemo u budućnosti ovo morati organizirati u Engleskoj”, iznio je svoju želju britanski velteraš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI