‘Mi smo izabrali kavez, oni nisu’ – Nova suradnja Fight Channela i Dumovca (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.05.2016 12:42h Autor:

Matija Blažičević & Ralf

Kao što već sigurno znate, Fight Channel i Dumovec se opet bore za nezbrinute pse kojima se trude pronaći adekvatan dom. Ovoga je puta fokus pao ne pse koje je smatra ‘opasnima’, a svrha kampanje je osviještavanje javnosti da psi samo po sebi nisu opasni nego da takvi eventualno postaju krivim odgojem, zlostavljanjem ili zanemarivanjem.

Uz Fight Channel su glas za Vlatku, Ralfa, Ramosa i Blekija digli i FFC borci Matej Truhan, Igor Pokrajac, Filip Pejić i Matija Blažićevih koji su pronašli vremena za ova umitalja stvorenja s kojima su nakon druženja bili aspsolutno oduševljeni.

I sam Matej Truhan je preko svoje Facebook stranice apelirao na svoje obožavatelje da udome prekrasnu Vlatku s kojom se družio na fotoshootingu:

„Molim nekoga tko ima mogućnost da udomi ovu ljepoticu. Još je mlada i prekrasne je naravi. Jako je umiljata i poslušna. Ja sam je skoro odveo doma, ali nažalost nemam je gdje držati.“

Podržite i vi azil Dumovec s obzirom da se sredstva prikupljaju u brojnim zagrebačkim teretanama, ali donacije se mogu uplatiti i na žiro račun HR9223600001501426697 – prikupljanje donacija će se pratiti kroz barometar donacija na web stranici www.azilzagreb.com  dok će sklonište redovito izvještavati o napretku i radu s ‘problematičnim’ psima.

Do tada ovu preslatku četvorku upoznajte i putem video priloga u produkciji Fight Channela.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI