Mehić o meču protiv Kujundžića: Vidjet ćemo čime obojica raspolažemo, jedan sigurno pada!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.02.2014 13:25h Autor:

Elmir Mehić

22-godišnji Elmir Mehić, po svemu sudeći nasljednik najuspješnijeg bosansko-hercegovačkog borca svih vremena Dževada Poturka, sredinom prošlog tjedna dobio je potvrdu za svoj debi na Gloryju. Mehić će pred užarenom zagrebačkom Arenom na Gloryju 14 ukrstiti rukavice s hrvatskom nadom Mladenom Kujundžićem.

Meč između Mehića i Kujundžića čeka se već neko vrijeme, borba dva talentirana teškaša zasigurno će donijeti pravi rat u ringu 8. ožujka u zagrebačkoj Areni, a prema riječima Elmira Mehića nokauta će sigurno biti.

Nakon višemjesečne pauze napravio si sjajan povratak u ring s dva strašna nokauta. Sigurno da postoji dobra ekipa oko tebe i jaka volja?
"Dva nastupa na No Limituu su bila sjajna, nokautirao sam Dimkovskog, a prije nekoliko dana sam slavio i u meču protiv Sergija Sinigura. Apsolutno, jaka volja i najbolja ekipa na svijetu. Za sve su to zaslužni Dženan i Dževad Poturak, ljudi koji su me naučili baš svemu, a ponajviše strpljenju."

Prije par dana potvrđen je tvoj nastup u Gloryju, trenutno najjačoj kick boks organizaciji na svijetu. Postoji li doza straha ili je to motiv više?
"Što se tiče mog nastupa u Gloryju, to je za mene definitivno kruna dosadašnje karijere, ali strah ne postoji. Pokazat ću da se mogu boriti i s najboljim borcima na svijetu. Definitivno samo motiv više."

Tvoj meč protiv Kujundžića se dugo već čeka, a u jednoj ranijoj izjavi za Fight Site si rekao da ćeš ga nokautirati. Da li i dalje stojiš pri svojoj izjavi?
"Što se meča protiv Mladena tiče, bit će to prava poslastica, meč se već trebao dogoditi, ali zbog odgađanja priredbe tako je došlo i do odgađanja borbe. Sada smo dobili priliku i on i ja da pokažemo čime raspolažemo. Dva udarača, jedan sigurno pada."

Mnogi te već vide kao nasljednika najboljeg bosansko-hercegovačkog K1 borca Dževada Poturka. Kako ti gledaš na to?
"Dževad je prije svega moj trener, otac i najbolji prijatelj, baš sve i mislim da bi bio uistinu pravi Dževadov nasljednik. Da bih nastavio tamo gdje je on stao moram još mnogo raditi."

Da li je nastup za Glory ostvarivanje tvog sna, i koji su tvoji najviši ciljevi u karijeri?
"Nastup na Gloryju je sigurno ostvarenje mog sna, a da bi sve to bilo potpunije meč večeri radi i Mirko Filipović dakle to je ono o čemu svaki borac sanja. Sve je to nekad davno počelo baš zbog čovjeka kojem sada imam priliku raditi uvodni meč. Dakle živim svoj san."

Koji su planovi nakon meča s Kujundžićem i očekuješ li još mečeva za Glory?
"Plan je prije svega napraviti dobar meč i pobijediti Kujundžića, pa Bože moj ako bude sreće nastavit ćemo suradnju s najjačom organizacijom na svijetu. Ono što je u ovom trenutku sigurno, nakon Gloryja 14 u Zagrebu nastupam na sljedećem No Limit eventu 19. travnja."

Emir Spahić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI