Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Megdan III: “Psihopata” Vaso slavio prekidom, Ilić zadržao pojas (VIDEO) | Fight Site

Megdan III: “Psihopata” Vaso slavio prekidom, Ilić zadržao pojas (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.04.2018 12:21h Autor:

Screenshot

U četvrtak je u Novom Sadu u dupko punoj Spens Areni održana treća priredba Megdan FC promocije koja je sadržavala jedanaest mečeva, što po pravilima slobodne borbe, što po pravilima kick boksinga.

Originalno smo trebali pratiti jedan meč više, no Peruanac Jackson Mora se u Srbiji pojavio s čak 11 kilograma viška pa je njegov meč protiv Nemanje Miloševića morao biti otkazan. Ipak, neovisno o tome, publika u dvorani je mogla uživati i prilično kvalitetnim dvobojima i nekoliko atraktivnih prekida.

U dva najiščekivanija dvoboja slavili su domaći borci. Crnogorac Vaso Bakočević je u dugo najavljivanom dvoboju svladao mladog Bugara Jivka Stoimenova. “Psihopata” je od početka bio bolji, precizniji i konkretniji. Na koncu je slavio prekidom na kraju druge runde, a razlog je bila ozljeda noge bugarskog borca. Iako to nije bio ishod koji su svi priželjkivali, pa niti sam Bakočević, pobjedi se ne gleda u zube.

U meču za pojas Megdan FC promocije u srednjoj kategoriji svoju je titulu zadržao popularni Aleksandar “Jocker” Ilić. On je zamjenskog protivnika u vidu Aleksandra Suhova pobijedio nokautom već u prvoj rundi. To je ujedno bio i najkraći meč na čitavoj priredbi koja se održala u Spens Areni.

Publika je gledala i inauguralni meč za pojas Megdan organizacije u teškoj kategoriji prema kick boksing pravilima. U njemu je Srbin Viktor Vasić slavio jednoglasnom odlukom sudaca protiv Danila Satalova.

Od ostalih dvoboja valja istaknuti slavlja dva istaknuta borca iz Banja Luke; Denisa Marjanovića i Čede Pantića. Obojica su od svojih protivnika bolji bili jednoglasnom odlukom sudaca.

Možda je i to razlog zbog čega je sljedeći Megdan FC najavljen za bosanskohercegovačku Banja Luku.

MEGDAN FC III:

Viktor Vasić def. Danila Satalov via. Jednoglasna odluka sudaca
Nikola Todorović def. Surik Magakyan via. Jednoglasna odluka sudaca
Aleksandar Ilić def. Aleksandar Suhov via. KO, R1
Čedo Pantić def. Novak Radulović via. Jednoglasna odluka sudaca
Samat Emelbekov def. Ivan Sakić via. TKO, R1
Vaso Bakočević def Jivko Stoimenov via. TKO (injury), R2
Miloš Jančić def. Marko Radaković via. KO, R3
Shota Gvasalia def. Aslan Ismailov via. Podijeljena odluka sudaca
ŽGrezegorz Siwy def. Marinica Bejenaru via. Jednoglasna odluka sudaca
Nemanja Milenković def. Aleksandar Janković via. Submission (Giljotina), R3
Rafael Puladov def. Marko Gucu, TKO, R1
Denis Marjanović def. Aleksandar Suljak via. Jednoglasna odluka sudaca

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI