Mavrović nastavlja turneju, stigao na sparing i u Rijeku

Vijesti iz regije 06.01.2013 09:19h Autor:

Željko Mavrović

Jedan od najboljih hrvatskih profesionalnih boksača svih vremena, Željko Mavrović, nastavlja svoju "turneju" po hrvatskim borilačkim klubovima, a na red je stigla i Rijeka, za koju se čak u jednom razdoblju tijekom svoje karijere i sam natjecao.

U dvorani boksačkog kluba Rijeka odradio je sparing s Asmirom Vojnovićem, poznatijim pod svojim nadimkom Aske, koji je također jedna od legendi hrvatskog boksa i jedan od naših najiskusnijih boksača.

"Njegova priča je specifična, jedna od onih kojih ima malo na planetu. Aske je kao čovjek prošao toliko toga i toliko dugo je bio u ringu. Ta mu je iskra u očima toliko jasna kada je riječ o treningu, a pogotovo sparingu. Svatko tko želi ući u sportsku boksačku dvoranu trebao bi vidjeti taj pogled i sigurno bi ga motivirao", rekao je Željko o svom posljednjem sparing partneru.

Odluku o eventualnom povratku u ring Šaka sa srednjaka još uvijek nije donijela, ali već prije je ionako najavio da će to učiniti u veljači ili ožujku. ". Ja sam u dvorani, u jednom lijepom treningu. Meni je trening važan za moj osobni fizički i psihički razvoj. Dolazim iz Like, tu je gen koji ima potrebu osjetiti se na najdubljoj i najbolnijoj razini. Treninzi mi služe za oporavak i samopouzdanje, potrebno mi je vratiti se samom sebi. Gdje će to otići, do kuda, taj si cilj nisam zadao. Radim na tome da budem najbolji što mogu biti", otkrio je Mavrović u razgovoru za riječki Novi list.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI