Mavrović: Još nisam odustao od povratka u ring!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.09.2013 14:01h Autor:

Željko Mavrović

Legendarni hrvatski profesionalni boksač, Željko Mavrović, tijekom proteklog je vikenda sudjelovao u otvorenju nove trgovine Polleo Sporta u West Gateu, a tom je prigodom ponovno odjenuo i legendarni ogrtač koji je nosio tijekom borbe protiv Lennoxa Lewisa.

To mu je zasigurno osvježilo neke starije i lijepe uspomene na dane kad je još nastupao u ringu, to je trebao ponovno učiniti i ove godine, ali povratnički meč je propao zbog slomljenog rebra.

Dani oporavka i mirovanja sad su već iza njega, počeo je ponovno trenirati, ali čini se da je želja za povratkom u ring ipak nešto manja, iako još uvijek postoji.

"Ako sam tada već 80 posto bio u ringu, sada sam samo 20 posto. Na psihofizičkom planu pojavile su se neke moje stare aveti koje mogu riješiti za 15 dana, a možda neću nikada. Sedam tjedana trebalo mi je da se vratim u puni trening. Ako sam u ožujku i travnju bio na 90 posto trenažnog intenziteta, sada sam negdje na 70 posto, i ideja o mom povratku u boks nije umrla. Za nekoliko dana, uoči subotnje moskovske borbe Vladimira Klička i Aleksandra Povetkina organizirat ću press-trening i obznaniti svoju odluku", najavio je Mavrović u razgovoru za Večernji list.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI