Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Matija Blažičević poražen u Češkoj | Fight Site

Matija Blažičević poražen u Češkoj

Vijesti iz regije 22.10.2017 10:17h Autor:

Matija Blažičević

Hrvatski MMA borac Matija Blažičević nije uspio doći do pobjede u jučerašnjoj borbi koju je odradio u Češkoj. Tijekom borbe je ozlijedio rame te je bio prisiljen predati borbu.

Blažičević se borio protiv domaćeg borca Jaroslava Pokornya, zapravo “kućnog borca” XFN promocije, a borbu je prihvatio prije dva tjedna kao zamjenski borac. Matija se dobro pripremio, bez problema je odradio vaganje i nadao se najboljem, no okolnosti koje su se dogodile tijekom borbe mu nisu dozvolile da ostane u borbi do kraja.

Kako je Matija sam naveo u svom obraćanju prijateljima i fanovima putem Instagrama, rame mu se dislociralo dva puta tijekom borbe, jednom u prvoj, pa nakon toga ponovno u drugoj rundi. Kao iskusan borac, ali i kao zdravstveni djelatnik, Matija je znao da nakon toga više nema smisla nastaviti borbu te se usmeno obratio sucu i izrazio svoju predaju. Šteta za Matiju, budući da je pun samopouzdanja hrabro prihvatio ovu borbu na vrućem gostujućem terenu. Želimo mu brz oporavak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI