Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Matija Blažičević dogovorio borbu za dva tjedna u Češkoj | Fight Site

Matija Blažičević dogovorio borbu za dva tjedna u Češkoj

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.10.2017 22:54h Autor:

Matija Blažičević

Hrvatski borac iz American Top Teama, Matija Blažičević, dogovorio je svoj idući nastup, a on će se održati 21. listopada u Češkoj, gdje ga čeka domaći borac Jaroslav Pokorny.

Matiji će to biti prva borba nakon što je u travnju predvodio event trenutno najstarije aktivne MMA promocije na svijetu, japanskog Pancrasea. Tamo ipak nije uspio osvojiti “King of Pancrase” titulu, pa se vratio treninzima u iščekivanju iduće borbe, a sada je pristigao poziv za nju.

Riječ je o XFN promociji, odnosno o njihovom petom eventu, kojeg će ugostiti Tipsport Arena u Pardubicama. Matiju tamo čeka težak ispit, domaći borac Jaroslav Pokorny, vlasnik skora 11-6, inače “kućni” borac te promocije. Zadnje dvije borbe odradio je na njihovim eventima te je u njima upisao pobjede.

Matija je trenutno na 11 pobjeda i 10 poraza u karijeri, a poraz u Japanu mu je prekinuo niz od tri pobjede. Nada se kako bi se ovom borbom mogao vratiti pobjedama, što bi mu moglo donijeti novi poziv iz neke jače europske ili azijske promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI