Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Matej Truhan poražen u Rusiji unatoč hrabrom i srčanom nastupu | Fight Site

Matej Truhan poražen u Rusiji unatoč hrabrom i srčanom nastupu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.06.2016 21:59h Autor:

Aliev i Truhan

Matej Truhan doživio je poraz na EFN 50 u Rusiji, no kući se može uputiti uzdignute glave, nakon sjajnog nastupa koji je odradio protiv objektivno kvalitetnijeg protivnika.

Ruski borac Akhmet Aliev od samog početka borbe je pokazao kako će biti izuzetno težak izazov za hrvatskog borca, a posebno brzo i ubojito izgledali su njegovi kickovi. Već u prvoj rundi Matej je ostao na nogama nakon jednog high kicka te još nekoliko kombinacija koje je ruski borac jako dobro plasirao. Nije niti Truhan ostajao dužan, no svaki put kad bi dobro pogodio, Aliev se snašao tako da je ušao u klinč i izbjegao daljnje izmjene.

Sve tri runde zapravo su bile slične, gdje je Matej pokušavao, no realno je kako se namjerio na kvalitetnijeg i kompletnijeg borca te je još jednom dokazano koliko je ruska MMA škola jednostavno superiorna ostatku Europe. Posebno u trenucima kad je Truhan nešto i uspio pogoditi, taktički je Rus sve odradio savršeno i nije dozvoljavao veću prijetnju.

Truhanu se nema što zamjeriti, on je odradio uistinu sjajnu borbu, nije se predavao do samog kraja, posebno u trenucima gdje bi se mnogi predali i samo čekali da sudac prekine borbu. Cijelo vrijeme tražio je svoju šansu, a izdržljivošću i velikim srcem je oduševio sve gledatelje u dvorani, ali i svog protivnika, koji je na kraju borbe to i napomenu. Matej, glavu gore, dao si sve od sebe i nemaš zbog čega biti razočaran!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI