Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Martinjak protivniku slomio vilicu i obranio naslov UBBAD prvaka! | Fight Site

Martinjak protivniku slomio vilicu i obranio naslov UBBAD prvaka!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.07.2017 12:33h Autor:

Marko Martinjak

Marko Martinjak nastavlja s velikim uspjesima u sportu gdje je konačno pronašao sebe. Boksač iz Zagreba postao je prava zvijezda UBBAD promocije boksa bez rukavice, gdje je jučer još jednom obranio naslov svjetskog prvaka.

Protivnik hrvatskom borce na do sada najvećem UBBAD eventu, u londonskoj O2 Areni, bio je domaći borac Shaun Cheesa, a Martinjak je ključnu stvar napravio u drugoj rundi, kada je njegovom protivniku pukla vilica na dva mjesta. Ipak, Cheese je odlučio stisnuti zube i hrabro se nastaviti boriti, čime je oduševio prisutnu publiku.

Martinjak je znao kako nije daleko od pobjede te nije srljao i ključni udarac je došao u četvrtoj rundi. Cheesu je tada pogodio krošeom nakon kojeg ovaj više nije bio u stanju nastaviti meč, odnosno odlučio ga je predati. Time je Martinjak po drugi puta obranio ovu titulu i može se reći kako se već promovirao kao prava zvijezda ove sve popularnije borilačke promocije.

Čestitamo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI