Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Martinjak ovog vikenda brani UBBAD pojas: Dolazi mi gladan protivnik, ali bolji sam od njega | Fight Site

Martinjak ovog vikenda brani UBBAD pojas: Dolazi mi gladan protivnik, ali bolji sam od njega

Vijesti iz regije 21.06.2017 18:04h Autor:

Marko Martinjak

Ispred Marka Martinjaka je vjerojatno najveći meč dosadašnje borilačke karijere, obrana UBBAD naslova prvaka u londonskoj O2 Areni.

Dva mjeseca nakon što je ranije osvojenu titulu obranio prvi puta, Marko Martinjak dolazi svoj pojas braniti na do sada najveći UBBAD event, koji će se održati u poznatoj O2 Areni u Londonu. Podsjećamo, u pitanju je boks bez rukavica, sve popularniji sport u Velikoj Britaniji, a UBBAD je najjača i najkvalitetnija promocija tog sporta u ovom trenutku.

Marko nam je nešto rekao o izazovu koji je ispred njega, protivniku s kojim će se sučeliti, onome kako vidi ishod meča, ali i o ambicijama te o onome što će mu tek uslijediti u budućnosti.

“Protivnik mi je Shaun Chessa, borac koji je ostvario pet pobjeda u šest nastupa unutar UBBAD promocije. Mogu reći kako je vrlo čvrst i uporan, ali tehnički nije na mojoj boksačkoj razini, a osim toga je i podosta statičan. Oko toga se složilo dosta mojih poznanika boksača, koji su ga pogledali, kao uostalom i moj tim. Što se tiče samog meča, uvjeren sam u svoju pobjedu ponajviše zbog tih činjenica koje sam naveo. Vjerujem da će doći gladan i sa željom da mi oduzme pojas, ali će isto tako doći i s dozom respekta. Taj će respekt rasti svakim mojim udarcem kojeg primi. 

Što se tiče mojih ambicija, volio bih ostati u sportu što duže, ali ujedno me i život tjera drugačije. Intenzivno radim na preseljenju u Njemačku, gdje bi supruzi Romani i kćeri Pameli mogao pružiti bolji život, jer ovdje nema budućnosti. Kako u sportu, tako i općenito. Već sam povukao neke kontakte, ali idemo redom. Prvo je cilj obraniti pojas, a onda s vlasnicima UBBAD-a sjesti za stol i popričati o boljim financijskim uvjetima za mene i moju obitelj.”

Marko je proteklih godina podosta često nastupao i kombinirao boksačke i kickboxing mečeva. Nije odbijao niti jednu borbu te zbog toga nikako nije uspio uhvatiti kvalitetan raspored nastupa koji bi mu osigurao i bolje rezultate. Sve dok nije dobio priliku u UBBAD-u, koju je prihvatio te je trenutno u situaciji gdje se može posvetiti nastupima u toj promociji, gdje je već postao vrlo popularan borac među onima koji prate goloruke boksačke mečeve. Želimo mu sreću u ovom novom ulasku u ring, ovog puta vjerojatno pred najvećoj posjetom do sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI