Martinjak kontroverzno poražen u Italiji

Vijesti iz regije 25.01.2015 18:59h Autor:

Marko Martinjak

Hrvatski boksač Marko Martinjak nije uspio doći do pobjede u talijanskom Bergamu. Poražen je od domaćeg borca, diskvalifikacijom u petoj rundi, a iza meča su ostali mnogi repovi.

Marko Martinjak ipak nije uspio slaviti u Bergamu, unatoč jako dobrom meču koji je pružio protiv talijanskog boksača Leonarda Damien Bruzzesea. On je poražen tako što je diskvalificiran u petoj rundi, a kao objašnjenje tog poteza navedeno je "držanje" protivnika. 

Marko je meč na svom Facebook profilu prokomentirao ovako: "Da se lagano osvrnem na meč. Naime, izgubio sam diskvalifikacijom u 5. rundi zbog držanja. U meč sam ušao vrlo samouvjeren, s obzirom na situaciju. 1.,2. i 3.  rundu sam bio dominantno bolji, uništavao sam ga lijevim direktom, pošto sam desnu koristio za fintiranje, jer mi je desno rame lagano ozljeđeno, ali to nije opravdanje. U četvrtoj rundi me on, iz očaja, pogađa glavom u nos i pritom dolazi do puknuća nosa i slijevanja krvi u grlo, gdje ja nisam mogao disati. Ušao sam u petu rundu i ulazio u par izmjena koje sam završio hvatom i eto sudac me na osnovu toga diskvalificirao. Eto to je to."

Iduću borbu Marko ima 14. ožujka u Londonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI