Martinjak i Mihaljević danas boksaju u londonskom York Hallu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.07.2015 14:14h Autor:

Marko Martinjak i Igor Mihaljević

Dva hrvatska borca danas će odraditi boksačke mečeva u londonskoj dvorani York Hall. To su Marko Martinjak, koji je sastaje protiv Jacka Morrisa i Igor Mihaljević kome je protivnik, u njegovom drugom boksačkom meču, Dominic Akinlade. Obojica se bore protiv domaćih boksača.

Protivnik Marka Martinjaka (5-13-2) je 32-godiušnji Morris (13-2) čiji skor izgleda jako dobro, no činjenica je kako je posljednje pobjede ostvarivao protiv boraca izuzetno lošeg skora te je teško procijeniti koliko je opasan. Marko je druga priča, riječ je o borcu koji ne bira protivnika, nastupa vrlo često te također često protiv izuzetno opasnih boraca te iz tog razloga i negativan skor. Ipak, ova godina mu je jako dobra te je najavio pobjedu i u ovom meču.

Igor Mihaljević je hrvatskim fanovima puno poznatiji iz kickboks ringa, a ovo mu je zapravo tek drugi boksački meč u karijeri. 35-godišnjak iz Karlovca je imao uspješan debi protiv Marina Zuluma te je odmah našao gažu u Londonu. Njemu će se suprotstaviti godinu dana mlađi Dominic Akinlade (2-0-1), koji također nije previše iskusan u pro boks ringu. 

Oba mečeva su dogovorena na četiri runde po tri minute, a prvi bi u ring trebao uči Martinjak, koji svojim mečem otvara cijeli program. Početak eventa zakazan je za 17 sati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI