Martinjak i Kisiček sutra na teškom ispitu u Italiji

Vijesti iz regije 31.07.2015 15:12h Autor:

Marko Martinjak i Hrvoje Kisiček

Hrvatski boksači Marko Martinjak i Hrvoje Kisiček sutra ispred sebe imaju teške ispite u Italiji. Marko će boksati protiv jednog od najboljih "cruiseraša" u Europi, Mirka Larghettia, a Hrvoje protiv neporaženog Mattea Modugna.

Nastavlja se serije mečeva Marka Martinjaka u Italiji, što je samo dokaz da tamošnji promotori cijene njegov stil borbe te da mečevi u kojima nastupa budu kvalitetni za publiku. Tako mu sutra slijedi novi nastup i to sigurno najteži do sada. Čekat će ga Mirko Larghetti.

Larghetti je inače boksač skora 23-1, a jedini poraz je doživio od Marka Hucka, jednog od najboljih boksača svijeta do 90 kilograma. U svom rezimeu ima i pobjede nad dva hrvatska boksača, Stjepanom Vugdelijom i Tonijem Višićem. Sigurno je veliki favorit u ovom meču, no Martinjak je ove godine pružio nekoliko iznimnim nastupa i sigurno nije bez šanse. Larghetti se nalazi na 32. mjesto svjetskih "cruiseraša" po Boxrecu.

Nije bez šanse niti iskusni Hrvoje Kisiček. 35-godišnjak iz Varaždina će tražiti pobjedu nad Matteo Modugnom, boksačem s perfektnim skorom 16-0. Dobra stvar za Kisičeka je što je vrlo aktivan te će mu ovo biti četvrti meč u posljednjih pet mjeseci. Talijan još nikad nije nastupao izvan svoje domovine, pa se ne može u startu biti ni siguran u relevantnost njegovog skora, no nema sumnje kako je opasan i kvalitetan.

Ova sportska manifestacija se održava u dvorani u rimskom predgrađu Fiumicino.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI