Martinjak dobio novog/starog protivnika: Vrijeme je da ga opet nokautiram i konačno mu začepim gubicu

Vijesti iz regije 23.09.2017 20:53h Autor:

Hawthorn vs. Martinjak

Nakon što je objavio kako će ipak nastaviti svoju karijeru u boksu bez rukavica, Marko Martinjak je saznao i tko će mu biti protivnik u novom nastupu. To je Ricky Hawthorn, borac kojeg je Marko početkom ove godine savladao. No, ostalo je malo zle krve te je sada ugovoren revanš.

Kad su se borili prvi put, Hawthorn je pao vagu i imao je čak 18 kilograma više od Marka. No, tu snagu nije uspio iskoristiti, budući da je Marko bio brži i savladao ga je nokautom. Hawthorn nije prebolio taj poraz te se od tada bavi prozivkama i traži novu borbu protiv Martinjaka. Šefovi BKB-a su mu to sada osigurali.

“Billy Hawthorn je dečko koji ima 10-2 i sve je pobjede ostvario nokautom. Ja sam mu nanio prvi poraz i to upravo njegovom metodom. Prilikom pada je slomio ligamente koljena, a zapravo nikada nije priznao da sam ga pobijedio. Ujedno previše priča i pljuje po meni na društvenim mrežama, pa je došlo vrijeme da mu začepim gubicu, kako njemu, tako i svim njegovim fanovima”, rekao je Marko za Fight Site.

Meč će se održati 4. studenog u Coventryu, a Marko neće braniti titulu prvaka lakoteške kategorije, nego će taj ispit imati tek iduće godine. Sada je u pitanju završavanje jedne priče i dovršavanje posla protiv jednog od najopasnijih britanskih boksača bez rukavica. Marko je već jednom uspio, želimo mu da to ponovi, ovog puta još uvjerljivije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI