Maro se javio iz Ukrajine: Bio sam sa Zelgom u Japanu, ali nigdje nisam imao ovakav tretman

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 17:10h Autor:

Photo: Dubrovački vjesnik

Dubrovčana Maru Peraka sutra u ukrajinskom Dombassu očekuje jedan od najtežih mečeva u profesionalnoj karijeri. Ovaj hrvatski veteran i legenda borilačke scene u Europi će u subotu ukrstiti rukavice s donedavnim UFC-ovcem Nikitom Krylovim. Ovo donedavnim ne znači da Krylov dobio otkaz u elitnoj promociji. Dapače, radilo se o jednom od najperspektivnijih UFC-ovaca u poluteškoj kategoriji koji je zbog boljih uvjeta odlučio prihvatiti ponude drugih ruskih promocija.

Dubrovčanin u sjajnoj formi protiv Krylova: Danas vaga, sutra dvoboj u Dombassu ispred 26 tisuća gledatelja!

Perak se u okupirani dio Ukrajine (Dombass) uputio još prije nekoliko dana. U četvrtak je odradio otvoreni trening za javnost, a danas je na rasporedu službeno vaganje i press konferencija. U međuvremenu se javio kolegama iz Dubrovačkog vjesnika kojima je ispričao dosadašnja iskustva praktički iz ratne zone gdje se došao boriti ispred 26 tisuća gledatelja.

“U nas bi zatvorili hotel, a ovdje hotel radi iako ima gostiju koliko ima katova. Ha, deset katova, a deset gostiju. Nas su smjestili u sjajan apartman. Sve je sjajno, ali čudno jer nema nikoga”, rekao je u uvodu član dubrovačkog Gladijatora te je dodao:

“U centru Donjecka, na svakom koraku, na velikim panoima je reklama meča. Imao sam desetak i više razgovora s novinarima. Nekoliko puta bio gost u televizijskom studiju. Na treningu u četvrtak, na kojem sam radio s Kristijanom, a trening je bio otvoren za gledatelje, svaki moj potez, atraktivno bacanje, bilo je popraćeno ovacijama s tribina. Nakon treninga sam dijelio autograme više od pola sata. Zatim se slikavao s navijačima.”

“Bob Sapp nije bio dočekan na taj način u Dubrovniku, kao što sam ja u Donjecku, a ja znam što smo sve napravili da se Sapp osjeća ugodno u našem gradu. Zatim, što sam mogao primijetiti, za njih je MMA borac nije poput nekakvog uličnog razbijača, već je pravi sportaš, poput nogometaša, košarkaša, tenisača, judaša… Ugodno sam iznenađen svime. Znaš, bio sam u Japanu sa Zelgom Galešićem. Tamo sam vidio kako obožavaju Mirka Filipovića. Vidio sam kako se prodaju suveniri i majice s njegovom slikom. Zatim, bio sam u Abu Dhabiju gdje sam bio borba večeri, ali nigdje nisam doživio ovakvu pažnju kakvu imam u Donjecku”, priznaje Perak.

Čitav intervju pročitajte na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI