Maro Perak: Moj je protivnik kompletan borac, no bolji sam od njega u svakom segmentu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.12.2016 20:19h Autor:

Maro Perak

Ispred Mare Peraka je povratak u FFC i to kao poluteškaš. Na FFC 27 eventu u subotu, borit će se protiv Jeremya Kimballa, američkog borca kojeg cijeni, ali smatra kako je bolji od njega u svakom segmentu borbe.

Kimball je debitirao u FFC-u na jednom od dva američka eventa, a pokazao je ubojitost sjajnim brzim nokautom. Ta ga je predstava dovela do borbe za naslov, a tamo ga čeka Maro Perak, dubrovački borac koji je prokomentirao ispit ispred sebe.

“Jeremy je kompletan borac, ali ne razmišljam o njemu nego o svojoj izvedbi. Nemam nekih komentara za to što će se dogoditi u ringu. To ostavljam vama da komentirate nakon borbe. Mogu samo reci da dolazim po pojas”, ukratko je rekao Maro.

U FFC-u je nastupio samo na petom eventu ove promocije, još u svibnju 2013. godine. Drugi nastup je trebao upisati krajem 2014. godine, no tada mu je Nandor Guelmino otkazao dva dana prije borbe. U međuvremenu je sebe i svoj tim uspio probiti u elitni ruski M-1, gdje su on, njegov brat Kristijan, Ante Delija i Antun Račić nastupiti više puta, no u posljednje vrijeme Perak više nije zadovoljan tom suradnjom, prije svega sudačkim odlukama.

“Nakon posljednjeg M-1 sam reagirao kao svatko tko voli svoj tim. Kad mi bude odgovaralo vratiti se gore, tada ću to napraviti. Npr. Deliji su ponudili borbu za pojas, pa smatram da takvu priliku ne bi trebalo odbijati, kao ni prilike koje nam se ponude u FFC-u. Bilo za pojas ili ne, obje organizacije su jake i čast nam je biti dio njihovog fightcarda”.

A osim spomenutih boraca, dubrovački Gladijator tim često izbacuje kvalitetne borce. Maru smo pitali kakvo je trenutno stanje.

“U timu imamo puno boraca. Ne bih nikoga istaknuo posebno, jer im samim time smanjujem šanse za uspjeh. Ako ih ja sada budem hvalio, prijatelji će ih uvjeriti da su kao supermeni, tada će prestati jako trenirati. Na taj način ne mogu napravit ni borca ni stabilnog čovjeka van ringa, jer umisle da su zvijezde.”

Maro bi mogao postati prava FFC zvijezda, ukoliko u subotu osvoji pojas u vrlo jakoj kategoriji do 93 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI