Maro Perak među pet najboljih teškaša na svijetu koje UFC mora dovesti!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.04.2013 09:47h Autor:

Maro Perak

Maro Perak definitivno spada među najbolje MMA borce u regiji, to je već nekoliko puta dokazao svojim rezultatima, a u posljednje vrijeme dubrovački borac počeo se sve više probijati i na svjetskoj sceni.

Svojom pobjedom u glavnom meču večeri na prvom eventu Abu Dhabi Warriorsa protiv Travisa Wiuffa mnoge je ugodno iznenadio, a početkom ove godine trebao je na istom mjestu odraditi i borbu protiv opasnog Amerikanca Bretta Rogersa.

Event ADW 2 je ipak otkazan, vjerojatno zbog Marine ozljede, ali navodno bi se borba ipak trebala održati za nekoliko mjeseci.

Najnovija pohvala glavnom borcu Gladijatora iz Dubrovnika stigla je od portala Bleacher Reporta koji je objavio tko spada među pet najboljih teškaša na svijetu koje UFC mora dovest u svoje redove. Među odabranom ekipom našao se upravo Perak.

"Govoreći o impresivnim europskim teškašima, treba definitivno spomenuti Hrvata Maru Peraka koji je stvorio impresivan rekord. Perak je veliki dio od svojih 26 pobjeda ostvario prekidom, čak 82 posto mečeva, a njih 11 je završilo nokautom. On je opak udarač, a svoj manjak u veličini nadoknađuje snagom i brzinom. Sigurni smo da bismo vidjeli nokaut ili dva kada bi dobio poziv od najbolje MMA organizacije na svijetu", naveo je autor popisa na Bleacher Reportu.

Osim Peraka na popisu se nalaze Derrick Lewis, Damian Grabowski, Smealinho Rama i Satoshi Ishii.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI