Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Maro Perak iznio plan za iduću “Noć Gladijatora”: U planu teškaški spektakl između Delije i Stošića! | Fight Site

Maro Perak iznio plan za iduću “Noć Gladijatora”: U planu teškaški spektakl između Delije i Stošića!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.12.2017 21:22h Autor:

Delija vs. Stošić

Maro Perak iznio je planove za idući event “Noći Gladijatora”, odnosno iznio je planirane parove i tim borcima će ponuditi upravo te borbe te vjeruje kako će svi prihvatiti nastup na eventu koji bi automatski postao pravi spektakl.

Perak je planove otkrio putem Facebook statusa, a popis izgleda uistinu impresivno. Ukoliko Perak to uspije realizirati, dobili bi smo event na koji niti jedan MMA fan u regiji neće ostati ravnodušan. Posebno zanimljivo izgleda ideja o međusobnoj borbi najvećeg hrvatskog i srpskog teškaškog potencijala, odnosno Ante Delija i Darka Stošića. Zanimljivo, njih dvojicu je i Mirko Filipović naveo kao najveće potencijale u regiji, a obojica često treniraju u njegovoj dvorani.


Za razliku od FFC-a, koji je strateški izbjegavao međusobno upariti najbolje hrvatske borce pa i najbolje borce iz regije, Peraku je upravo to plan, kao što je i iznio u svom Facebook statusu, odnosno želi testirati dubrovačke MMA borce protiv najboljih boraca u regiji. Perak kaže kako je riječ o honorarima u rangu ruskog M-1, a to bi trebalo značiti novce kakve je na ovim prostorima gotovo nemoguće dobiti. U tom slučaju bi ovo moglo biti izvedivo, osim ako neka imena s planiranog programa nemaju neke druge straške planove, zbog kojih bi odbili ovakav ispit.

Ukoliko se ovo ostvari, nema nikakve sumnje kako će ovo biti event koji će uzrokovati pravu bombu na regionalnoj MMA sceni, posebno među fanovima koji pobliže prate borce iz regije. Nadamo se kako će Perak uspjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI