Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Maro Perak idući mjesec u Gruziji protiv Smoldareva! | Fight Site

Maro Perak idući mjesec u Gruziji protiv Smoldareva!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.01.2015 19:10h Autor:

Maro Perak

Ekskluzivno smo saznali vijest da će Maro Perak imati novi nastup unutar M-1 organizacije idući mjesec u Gruziji, a protivnik mu je Denis Smoldarev. Ovo je i "title eliminator" borba teškaške divizije unutar te ruske organizacije.

Nakon što je u travnju poražen od trenutnog M-1 prvaka Marcina Tybure, Maro Perak nije nastupio u profesionalnoj borbi. Trebalo se to dogoditi unutar FFC-a, na eventu u Beču, no meč je otpao zbog ozljede Nandora Guelmina.

No, Maro sad napokon zna ime protivnika i termin svoje iduće borbe. Dogodit će se to 21. veljače u Gruziji, na eventu M-1 global organizacije, a protivnik mu je Denis Smoldarev, borac iz Estonije, čiji je prethodni nastup bio za M-1 prvaka. Smoldarev je tad poražen od Tybure, tako da on i Perak u ovu borbu ulaze nakon poraza od istog protivnika.

No, kako saznajemo, ova borba bi trebala poslužiti kao službena borba za izazivača, i pobjednik će tako dobiti priliku revanširati se Tyburi te ujedno pokušati osvojiti naslov prvaka ove elitne europske organizacije. Velika je to prilika i motiv za Maru, koji nam je ovu borbu ekskluzivno i osobno najavio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI