Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Marko Radaković nakon poraza od Janičića: Precijenio sam se… (VIDEO) | Fight Site

Marko Radaković nakon poraza od Janičića: Precijenio sam se… (VIDEO)

Vijesti iz regije 04.05.2018 19:10h Autor:

Marko Radaković

Jedna od najzanimljivijih borbi održanih na Megdan 3 eventu u Novom Sadu bila je ona između Marka Radaković i Miloša Janičića, koju je Crnogorac dobio na kraju treće runde, čime je prekinut sjajan niz koji je Radaković prije toga napravio.

Bila je to borba u kojoj je srpski borac dominirao kroz prve dvije runde, da bi se onda dogodio kondicijski pad i situacija na kraju treće runde gdje se više nije mogao braniti. Janičić je bio kondicijski spremniji i to je iskoristio. Za MMA Novosti, Radaković je objasnio što se uopće dogodilo, s naglaskom na to je li Janičića možda malo i podcijenio.

“Niti u jednom trenutku nisam podcijenio Janičića, nego sam precijenio sebe. Imao sam tri borbe u dva mjeseca. Nakon posljednje borbe sam prvo uzeo vrijeme za oporavak i tri tjedna prije ove borbe sam krenuo u pripreme. Pošto posljednji tjedan samo skidam kile, znači da sam za ovu borbu trenirao dva tjedna, što je bilo premalo”, objasnio je ritam u kojem je nastupao u posljednje vrijeme.

Najveća mu žal svakako ostaje zbog svega onoga što se vidjelo u meču. Radaković je kontrolirao situaciju, no nije uspio završiti borbu i to ga je na kraju koštalo. Iz poraza sada mora naučiti, a naravno da se nada revanšu u kojem bi potvrdio kako su do poraza dovele spomenute okolnosti.

“Tko je gledao meč, zna kako je teklo. Dok mi je god kondicija bila u funkciji sam dominirao. Minutu i pol prije kraja me je napustila i sve je otišlo nizbrdo. Ne umanjujem njegovu pobjedu niti tražim izlike. Povukao sam gard s ciljem da izdržim do kraja borbe i pobijedim, ali pogriješio sam. Idemo dalje, naučio sam na ovoj grešci. I dalje sam uvjeren da bih pobijedio Janičića ukoliko bih imao puni kamp. Zainteresiran sam za revanš, no što bude.”

Sada će ovaj borac, čiji je profesionalni skor 8-2, uzeti kratku pauzu, a onda se vratiti, uz nadu da bi mogao dobiti poziv za idući Megdan, koji će se u rujnu održati u Banjaluci.

“Cijeli svibanj nemam namjeru trenirati. Dizati ću utege i trčati, ali u dvoranu neću ulaziti s ciljem da mi dođe želja. Ove posljednje mečeve sam imao osjećaj kao da dolazim gledati borbu. Nisam uživao u onom što radim, nisam imao onu potrebnu glad i svakako mi je sada potrebna pauza.”

Što se još Radaković ovim putem izjavio, možete provjeriti u interviewu koji se nalazi ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI