Marko Milun pozvan u boksačku reprezentaciju svijeta!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.11.2018 17:38h Autor:

Marko Milun

Aktualni prvak države u superteškoj kategoriji i doprvak Europe, Marko Milun, je pozvan u reprezentaciju svijeta. U ovom trenutku se i dalje ne zna hoće li boksač iz Dicma (BK Leonardo) prihvatiti poziv da boksa protiv reprezentacije Rusije.

Naime, konačna odluka će se donijeti tek u idućim danima, a tek onda ćemo saznati hoćemo li Miluna gledati u akciji 9. prosinca.

Hrvatski reprezentativac je upravo u Španjolskoj na Prvenstvu EU osvojio broncu, što je samo jedan u nizu njegovih uspjeha od kada je krenuo u boksačke vode prije samo dvije godine. Na krilima svih tih uspjeha stigao je i poziv ruske reprezentacije da boksa za reprezentaciju svijeta protiv njih. Susret će se održati u Moskvi po pravilima WSB-a i to u osam težinskih skupina koje bi trebale biti u idućoj sezoni svjetske lige – 52, -57, -63, -69, -75, -81, -91, i +91kg.

Ovo je još jedno priznanje za naše boksače i njihove rezultate te za odličan rad Hrvatskog boksačkog saveza na međunarodnim odnosima. Podsjetimo da je prošle godine Damir Plantić nastupio za reprezentaciju Europe u susretu sa Kubom.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life.#muhammadali 👊🏼

A post shared by Marko Milun (@milunmarko) on

The best way to make your dreams come true is to wake up #ali 🏆👊🏼

A post shared by Marko Milun (@milunmarko) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI