Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Marko Martinjak ipak nastavlja karijeru: Dobio sam bolje uvjete i vratila se glad za treningom | Fight Site

Marko Martinjak ipak nastavlja karijeru: Dobio sam bolje uvjete i vratila se glad za treningom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.09.2017 20:24h Autor:

Marko Martinjak

Hrvatski boksač i BKB prvak lakoteške kategorije, Marko Martinjak, ipak će nastaviti svoju karijeru, nakon što je od vlasnika BKB-a dobio bolje uvjete, a usput je dodao kako mu se vratila glad za treningom i nastupima. Iduću borbu imati će već za dva mjeseca u Coventryu.

Marko je proteklog vikenda bio u Liverpoolu, kao pratnja Ivanu Gluhaku, koji je upravo preko njega došao do prilike nastupiti u BKB-u. Tamo je sjeo s vlasnicima promocije, koji su iznijeli stav kako Marka smatraju bitnim dijelom onoga što rade te da žele da nastavi svoju karijeru. Već sam Marko je rekao kako mu je bilo strašno teško što već te večeri nije imao priliku ući u rang, ali zapravo mu se želja vratila već ranije.

“Vratila mi želja i glad za treningom, kao i za mečevima. Osim toga, vlasnici su vidjeli kolika je moja popularnost i shvatili su da su pogriješili što me nisu stavili na event u Liverpoolu. Na neki je način i to u meni izazivalo neki revolt, kao i financije. Tu sam sada uspio dogovoriti bolje uvjete, pa se 4. studenog vraćam u ring u Coventryu. Još ne znam tko će mi biti protivnik, no neće biti borba za titulu, jer trenutno nemaju dovoljno kvalitetnog borca u mojoj kategoriji. Naslov ću braniti u siječnju, ponovno u O2 Areni u Londonu”, ekskluzivno nam je Marko prenio vijesti s kojima se vratio iz Liverpoola.

Martinjak je titulu obranio već dva puta nakon što je došao do nje, da bi nakon posljednjeg nastupa rekao da mora prekinuti karijeru, jer su ga na to prisilile životne okolnosti, s naglaskom na financijama te kako je izgubio volju za trening. Ujedno je naveo kako razmišljanja o selidbi izvan Hrvatske, no čini se kako je sve to sada još uvijek “on hold”. Marko je još nešto rekao.

“Totalno sam se pronašao u ovom sportu, pronašao sam sebe i mislim da sam rođen za ovo. U međuvremenu sam i popravio kondiciju, koja mi je uvijek bila problem, uz rad s Mariom Mlinarićem i sa svojim sadašnjim kondicijskim trenerom Zakom. Moja snaga i moja kondicija su na najvišoj razini do sada.”

Marku želi puno sreće u nastavku karijere te što više uspjeha u ovom sve popularnijem sportu. Uz sve to i pohvala Marku što sve više hrvatskih boraca dobiva priliku u BKB-u. Da on nije ostavio tako dobar dojam, teško da bi došlo do toga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI