Marko Igrc vs. Dražen Glavaš za deset dana na Noći Gladijatora 8!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.12.2013 10:29h Autor:

Igrc vs. Bekavac

Jedan od pionira hrvatskog MMA-ja, Marko Igrc, će na 8. Noći Gladijatora, koja nam slijedi 21. prosinca dobiti novu dubrovačku šansu. Od organizatora Mare Peraka smo saznali da će se Igrc u teškaškom dvoboju sučeliti s finalistom ovogodišnje MMA lige, Draženom Glavašem.

Oni koji malo više prate MMA zbivanja znaju da je Igrc i prošle godine nastupio u Dubrovniku te je tada prilično teško nokautiran od strane Hrvoja Slade. Zagrebački borac je u međuvremenu svoju adresu zamijenio dubrovačkom te tamo već neko vrijeme brusi formu i pokušava u život vratiti svoju nekoć uspješnu karijeru.

Nema sumnje da će dvoboj Igrc vs. Glavaš donijeti dosta zanimanja hrvatske i regionalne javnosti jer se radi o dva kvalitetna teškaša koja uvijek pruže vrlo srčanu i atraktivnu borbu. Glavaš je prije nekoliko dana poražen u super finalu Hrvatske MMA lige od strane Dorijana Ilića.

Noć Gladijatora 8 će nam ponuditi i sjajan turnir četvorice u pero kategoriji do 66 kilograma koji predvodi Antun "Killer" Račić. Perak najavljuje da će čitav popis borbi otkriti do kraja ovog tjedna.

Od ranije se zna da će nastupiti i najveća hrvatska teškaška nada Ante Delija, mladi "prospect" Antonio Kaznačić, kao i ostali DU Gladijatori. Karte za dvoranu Gospino Polje će se opet biti ekspresno brzo rasprodane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI