Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Marjanović sumnja u Vrtačićevu želju za revanšom | Fight Site

Marjanović sumnja u Vrtačićevu želju za revanšom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.03.2017 12:01h Autor:

Denis Marjanović

Nije se dugo čekala reakcija Denisa Marjanovića na ponudu koju je iznio Andi Vrtačić.

Novopečeni FFC-ov prvak u srednjoj kategoriji u jučerašnjem je razgovoru s Fight Siteom ponudio donedavnom nositelju titule revanš na jednoj od idućih FFC-ovih priredbi, pritom garantirajući potpunu dominaciju nad bosanskohercegovačkim udaračem.

Kod Denisa pak nema nimalo sumnje u to da je pojas trebao ostati u njegovom vlasništvu pa se tako danas ponovno osvrnuo na bodovanje iz Atene.

“Tko se imalo razumije, zna što se boduje i što su čisti udarci. A ako netko misli da je pobijedio zato što je više “radio”, jest, ali na prazno i u blok, a lepršavost se ne boduje – pogotovo se to naglašava u Glory i FFC pravilima”, poručio je Marjanović preko svog Facebook profila pa nam je dodatno objasnio svoj stav o situaciji koja je nastala nakon FFC-a 28.

“Realno bi bilo da je pojas ostao kod mene i da on bude taj kojemu se nudi revanš, a ovako ćemo vidjeti u kojem će se smjeru odvijati stvari”, ukratko je prokomentirao Marjanović pa i sam priznao da to možda nije bila njihova najbolja izvedba jer ipak je riječ borcima koji si stilski ne odgovaraju.

Unatoč Vrtačićevim samouvjerenim riječima, Denis sumnja da kod mladog Puležanina postoji velika želja za njihovim ponovnim susretom.

“Mislim da se on ne raduje tom revanšu baš kako priča, ali nema veze”, zaključuje iskusni borac iz Banja Luke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI