Marjanović se već za nekoliko dana bori u Kini, propao mu meč s Emkićem

Vijesti iz regije 30.10.2017 11:48h Autor:

Denis Marjanović

Jedan od najboljih bosanskohercegovačkih kick boksača i bivši FFC prvak Denis Marjanović je dogovorio meč u dalekoj Kini. Na svom službenom Facebook profilu je najavio nastup u poznatom Kunlunu i to već 5. studenog.

Protivnik Marjanoviću će biti kineski borac Yang Yu. U istom obraćanju svojim fanovima, Marjanović je otkrio i kako mu je propao dvoboj protiv velikog rivala iz Bosne i Hercegovine Igora Emkića koji se trebao održati na Megdan 2 prirebi u Novom Sadu. Umjesto Emkića, kojeg je Marjanović “kroz redove” prozvao za izbjegavanje dvoboja, 25. studenog ga čeka protivnik iz Litve.

“5. studenog se borim u Kini na prestižnom Kunlunu protiv domaćeg borca, a nakon toga 25. studenog me čeka meč na Megdanu 2 u Novom Sadu. S obzirom da je bio najavljen velik meč za pojas prvaka protiv Igora Emkića, to smo željno iščekivali. Kako Igor nije bio u mogućnosti boriti se i otkazao je taj meč (a to nije prvi put) na razočarenje mojih fanova, dobio sam novog protivnika iz Litve”, stoji u Facebook postu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI