Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Marjanović: Želim obraniti svoj pojas u Banja Luci, a onda mi je cilj FFC | Fight Site

Marjanović: Želim obraniti svoj pojas u Banja Luci, a onda mi je cilj FFC

Vijesti iz regije 02.09.2013 08:29h Autor:

Fight For Glory

"Fight For Glory" u Banja Luci je već sada privukao dosta pažnje sa zanimljivim fight cardom na kojem se nalazi nekoliko poznatijih imena regionalne scene. Ključni čovjek u organizaciji je Denis Marjanović koji će se 13. rujna na "Fight For Glory" i boriti u glavnom meču večeri.

Fight Site je kontaktirao Marjanovića, koji nam je najavio odlične borbe te kako će organizatori učiniti da "Fight For Glory" svake godine bude bolji i kvalitetniji.

Kako teku pripreme s ogranizacijom za "Fight For Glory"?
"Organizacija ide dobro polako se diže atmosfera pred mečeve kako u Banja Luci tako i u regiji, mislim da će borilačka publika imati jedan istinski ugođaj."

U Banja Luci dugo nije održan borilački event kakav se sprema za 13. rujna, kakve su reakcije publike?
"Pa da, dugo nije bio jedan ovakav fight card, ovo je možda čak i jedna prekretnica da svake godine dižemo nivo kvalitete kako u smislu boraca koje želimo da dovedemo tako i u produkcijskom smislu, a reakcije publike su jako pozitivne i mislim da će dvorana Borik biti popunjena do posljednjeg mjesta."

Koliko imaš vremena da se pripremiš za svoj meč, s obzirom da je ulog WKU titula?
"Pa što se tiče mojih priprema one traju već neka dva mjeseca i još sljedeći tjedan ću trenirati jako, a onda polako spuštam intenzitet treninga kako bi što svježiji dočekao meč. Titulu sam osvojio u trećem mjesecu u Švicarskoj i nadam se da će i poslije meča ostati u Banja Luci."

Marko Aschenbreenner se čini kao veoma iskusan borac, tvoje mišljenje o njemu?
"Slažem se, iskusan je borac, imao je 50 profesionalnih mečeva, 7 izgubljenih i 1 neriješen, bio je i prvak Europe. Opet to ništa ne mora značiti, pitanje s kim je sve radio, ali koliko sam vidio na internetu borio se s nekim poznatim imenima kao što su Tajlandjanin Kaoklai Keanorsing, Čeh Miroslav Cingel i mnogi drugi. Niži je, i ima teške ruke i dobar kroše, traži borbu izbliza, ali i ja sam iskusan i smatram da sam kompletniji borac tako da očekujem da ću uspjeti nametnuti svoj ritam borbe."

Šta je u planu poslije 13. rujna?
"Pa što se tiče planova trenutno sam fokusiran na ovu borbu sada gdje mi je cilj obraniti titulu, a kasnije bih volio nastupiti na jednoj od sljedećih FFC priredbi nakon Sarajeva koju organizira gospodin Orsat Zovko."

Emir Spahić
emir.spahic@fightsite.ba

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI