Mario Žgela na SBC 20 protiv domaćeg borca

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.02.2019 09:33h Autor:

Mršić vs. Žgela

SBC 20 event, koji se za desetak dana održava u Somboru, donosi nastup vrlo talentiranog hrvatskog borca, Maria Žgele. Njega će u Hali Mostongi čekati duel protiv domaćeg borca, Nebojše Mršića.

Mario Žgela vraća se u kavez. I to u kavez iste promocije gdje je odradio svoj posljednji nastup, istog datuma u istu dvoranu, ali godinu dana nakon posljednje profesionalne borbe. Mladi vinkovački poluteškaš u spomenutoj je borbi savladao Nikolu Drljaču, čime si je i osigurao novi SBC nastup čim bude spreman, a to je upravo sada.

Za one koji ne znaju, u pitanju je borac koji se tek kratko vremena bavi ovim sportom, a u samo dva nastupa pokazao je veliku hrabrost i još veći talent. Prvo je u prosincu 2017. godine kao zamjena prihvatio sučeliti se protiv Vladimira Filipovića, jednog od najboljih i najiskusnijih srpskih boraca u kategoriji. Iako mu je bio profesionalni debi, Mario je odradio sjajnu borbu, no poražen je sudačkom odlukom. Ipak, činjenica da je to bila jedna od najuzbudljivijih SBC borbi uopće, donijela mu je novi izazov. Njega je iskoristio za spomenutu pobjedu prekidom protiv također vrlo talentiranog Drljače. Sad je pred njim borba kojom se može još bolje prezentirati.

Čeka ga borac koji je također već nastupao u SBC kavezu, Nebojša Mršić. Riječ je o mladiću koji dolazi iz Bačke Palante, a profesionalni omjer mu je 1-3. Ipak, iz posljednje borbe nosi pobjedu upravo na SBC eventu i nada se nastaviti tim putem protiv Žgele. Inače je u pitanju borilački vrlo potkovan borac, koji se do sada natjecao u kickboxingu, japanskom ju jitsu i sandi.

SBC 20 na rasporedu je 16. veljače, a mjesto održava je Sombor, čija Hala Mostonga uvijek bude dupkom ispunjena za SBC priredbe. Ne sumnjamo kako će tako biti i ovog puta.

SBC 20 – Nebojša Mršić vs Mario ŽgelaOčekuje nas još jedan veliki internacionalni MMA spektakl u režiji Serbian Battle…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPonedjeljak, 4. veljače 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI