Manuel "Sugar" Bilić na valu pobjede protiv Pešića dobio meč u BAMMA-i

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.02.2015 13:44h Autor:

BAMMA 18

Austrijski borac hrvatskih korijena, Manuel Bilić je na valu pobjede u FFC-u protiv Dragana Pešića dobio priliku nastupati i za britansku BAMMA-u.

Bilić je zajedno sa svojim protivnikom Regisom Sugdenom dodan na popis borbi BAMMA 18 priredbe koja je zakazana za 21. veljače i engleski Wolverhampton.

Podsjećamo, Bilić je do nastupa na FFC-u 16 u Beču (prosinac prošle godine) imao tek 0-2 u profesionalnoj karijeri s dva poraza prekidom. Očekivano je bilo da će izgubiti i od Banjalučanina s engleskom putovnicom Dragana Pešića, no "Sugar" je iznenadio publiku u Beču te je u "najkrvavijem" FFC dvoboju do sada svladao favoriziranog protivnika. Sjajan meč je prekinut krajem prve runde zbog tehničkog nokauta. Iako se Pešić kasnije "bunio" kako je primio udarac u potiljak, "Little Wonder" je ipak priznao kako je predstava bila ispod njegovog nivoa te je stisnuo ruku Biliću. Upravo mu je ta pobjeda donijela i nastup na uglednoj BAMMA-i gdje će se sučeliti s domaćim borcem Regisom" The First" Sugdenom. On je u svom jedinom dosadašnjem nastupu u profesionalnom borilištu slavio tehničkim nokautom.

Bilić trenira u Linzu zajedno s bivšim FFC "contenderom" u pero kategoriji Lemmyjem "The Dog" Krušičem, a zasigurno ćemo ga vrlo brzo ponovno vidjeti i u Final Fight Championship ringu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI