"Malo čudo" Pešić potpisao za FFC i debitira već na priredbi u Beču!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.10.2014 12:44h Autor:

Dragan Pešić

Banjalučanin s londonskom adresom Dragan "Little wonder" Pešić je potpisao ugovor s vodećom regionalnom borilačkom promocijom Final Fight Championship. Informaciju je objavio sam borac, a potvrdila ju je i njegova menadžerska agencija "Odl Skool Fight Management.

Kako ekskluzivno saznaje Fight Site, Pešić će debitirati već na FFC-u 16 u Beču 6.prosinca, a protivnik će mu biti član Final Fight rostera Darko Banović. Meč je dogovoren u kategoriji do 66 kilograma.

"Malo čudo" je do sada nastupao u uglednim britanskim MMA promocijama BAMMA-a i UCFC te je skupio četiri pobjede i dva poraza. Njegov protivnik Banović je za FFC debitirao protiv Francisca "Croate" Barrija te je poražen sudačkom odlukom. Već je u drugom dvoboju pokazao svoje kvalitete te je svladao zagrebačkog borca Matiju Blažičevića. U dvoboju protiv Pešića će biti na domaćem terenu jer, iako je Banović Sarajlija, dugi niz godina živi u Beču gdje nastupa za Gym 23.

"Upravo sam potpisao za jednu od vodećih europskih promocija Vama svima znani FFC – Final Fight Championship. I prvi ispit je ubrzo već u decembru. Na žalost malo vremena za adekvatne pripreme ali sam i više nego nabrijan da krvarim sa drugarima znanim i neznanim u ringu", poručio je Pešić na svom FB profulu.

Pešić posljednjih godina osim na svojoj karijeri marljivo radi i na promicanju svog kluba u Banja Luci gdje je glavni trener i vođa tima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI