Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Makedonski borac izbacio iz takta Pokrajčeva protivnika (FOTO) | Fight Site

Makedonski borac izbacio iz takta Pokrajčeva protivnika (FOTO)

Vijesti iz regije 17.09.2012 10:12h Autor:

Facebook stranica Magalhaesa (screenshot)

Vinny Magalhaes postaje sve nervozniji što je meč protiv Igora Pokrajca bliži, pa ga je uspio iz takta izbaciti čak i jedan običan komentar na njegovoj Facebook stranici.

Brazilski borac ovog će vikenda odraditi svoj povratnički meč u UFC-u, a protivnik mu je naš Igor Pokrajac. Koliko god se Magalhaes u posljednje vrijeme trudio ostaviti dojam iznimno samopouzdanog borca, istina je vjerojatno ipak nešto malo drukčija.

Čini se da se lagana nervoza uvukla pod njegovu kožu, jer ne znamo kako drukčije objasniti situaciju da ga je iz taktika izbacio jedan najobičniji komentar na njegovoj vlastitoj Facebook fan stranici, koja broji oko 3.300 članova.

Makedonski borac Slobodan Kajmakoski, koji je već nekoliko puta nastupao i u Hrvatskoj, u posljednje vrijeme prati što se događa u Vinnyjevoj karijeri, pa je tako sinoć Brazilčevu najavu da je do meča ostalo svega šest dana komentirao samo jednom riječju – imenom njegovog protivnika.

To je natjeralo Vinnyja na brzu reakciju, pa je stigao odgovor: Isprašit ću ga po guzici!

Na kraju je ipak sve pobrisao, a jedino je "preživio" komentar kojim mu jedan fan pruža podršku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI