Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Majkić, Stanić i Ilić se zajedno spremaju za povratak “Bilić-Erić Fight Night-a”! | Fight Site

Majkić, Stanić i Ilić se zajedno spremaju za povratak “Bilić-Erić Fight Night-a”!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.06.2016 12:01h Autor:

Photo: Fight Site

Već smo na Fight Siteu najavili da se vrlo popularna serija borilačkih priredbi na kojoj su se etablirali mnogi hrvatski MMA i kick boksing borci, “Bilić-Erić Fight Night”, vraća ove jeseni s čak dva eventa – prvim u listopadu i drugim zimskim u prosincu. Prema informacijama koje smo dobili od organizatora, prvi event, odnosno Bilić-Erić Fight Night 8 će se održati početkom listopada u Rijeci, a broj devet dva mjeseca kasnije u zagrebačkom klubu Green Gold koji je ugostio i posljednje izdanje 2014. godine.

Na riječkom eventu će nastupiti čitav niz vrlo poznatih imena. Jedno koje zasigurno upada u oči jest ono Zorana Majkića koji se u akciju vraća nakon više od tri godine pauze i meča protiv Jasona Wilnisa na FFC-u 4 u Zadru 2013. godine. Majkić će se natjecati kako saznajemo u višoj kategoriji nego do sada, odnosno u poluteškoj do 95 kilograma. Uz njega će riječka publika vidjeti i vrlo popularnog Opatijca i FFC veterana Ivana “Groznog” Stanića, ali i riječkog MMA teškaša Dorijana Ilića. Ovaj potonji je posljednji dvoboj odradio u ožujku 2015. godine na priredbi u Rusiji gdje je poražen od domaćeg Maxima Grishina. Novost jest da ćemo Ilića vrlo vjerojatno gledati u kick boksing konkurenciji, odnosno da bi mu nastup u Rijeci mogao biti profesionalni kick boksing debi.

Stanić, Majkić i Ilić, protekle tjedne već provode u Rijeci na napornim treninzima za jesensku priredbu, a njima se na sparinzima priključio i veteran hrvatske kick boksing scene Igor Mihaljević. Prema svemu sudeći i on bi mogao pojačati popis borbi na “Bilić-Erić Fight Night 8” priredbi.

Već ranije smo najavili da bi se na jednom od dva eventa trebao natjecati i Ivan “Braveheart” Gluhak. Jednog od najboljih hrvatskih FFC boraca smo posljednji put u akciji gledali prije nekoliko mjeseci u Linzu, kada je u dvoboju za titulu inauguralnog prvaka u velteru poražen prekidom od Mađara Laszla Senyeija.

Konačan popis borbi, kao i ostale detalje o priredbi moći ćete saznati u narednim tjednima. Fight Site će kao i do sada pratiti obje priredbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI