Majkić: Radujem se borbi u Opatiji, uvijek je gušt nastupiti pred svojom publikom

Vijesti iz regije 21.07.2016 14:26h Autor:

Zoran Majkić – Photo: FFC

Međunarodni borilački event Opatija Fight Night 7 sve je bliže, a nema sumnje kako će 30.07. mnogo pažnje privući povratak u ring iznimno iskusnog riječkog borca Zorana Majkića.

“Istina, imao sam dulju pauzu, nisam bio u ringu protekle dvije godine. Dogodila mi se ozljeda zbog koja me neplanirano udaljila od ringa, ali sve je to dio ovog sporta. Ozljede su zaliječene, osjećam se dobro, a želja za ulaskom u ring nikad nije nestala. Planirao sam odraditi povratnički meč ove jeseni, ali ukazala se prilika da nastupim u Opatiji pred domaćom publikom već ovog ljeta, a to je ipak poseban gušt za svakog borca”, rekao je Majkić o svom povratku u ring i skorašnjem nastupu u Opatiji.

“Ja sam već više od godinu dana u konstantnom treningu i ne vjerujem da će ova pauza od borbi ostaviti poseban trag na mene. Pripreme napreduju bez problema, a najbitnije je da se tijekom njih nije pojavila nikakva ozljeda. Vrlo sam zadovoljan kako napreduju pripreme za Opatiju, a moram zahvaliti i brojnim sparing partnerima: Ivan Stanić, Igor Mihaljević, Daniel Gvero, Dorijan Ilić, Amer Smailbegović i Manuel Karić”, naveo je popularni Riječanin brojne iskusne borce s kojima se priprema.

Protivnik će Majkiću ovom prilikom biti Danilo Stošić koji dolazi iz tima iznimno poznatog nekadašnjeg borca.

“Znam da je Stošić čvrst i srčan borac, a dolazi iz Banja Luke gdje mu je trener Draženko Ninić, nekad jedan od najboljih boraca svijeta. Za njega stvarno mogu reći da je bio svjetska klasa. Imao sam čak priliku i trenirati s njim, poznajem njegov rad i zato sam uvjeren da će moj protivnik biti itekako tehnički potkovan.”

“Na Opatija Fight Nightu 7 našlo se zaista mnogo atraktivnih borbi, imena koja će te večeri ući u ring stvarno su respektabilna. Pozivam sve ljubitelje borilačkih sportova da nas dođu podržati, a mi ćemo se pobrinuti da borbe budu atraktivne. Koliko god se mi naporno pripremali i trenirali, u ringu je uvijek sve moguće i lako se dogodi udarac koji iznenadi”, poručio je Majkić.

Ulaznice za OFN 7 su već u prodaji po cijeni od 65 kuna, a popis prodajnih mjesta može se pogledati na linku http://www.ofc.hr/ulaznice

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI