Magalhaes: “The Janitor” je otpao, stavite sad mene i Pokrajca u glavne borbe!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.09.2012 09:06h Autor:

Magalhaes VS Doerr

Došlo je do male promjene na UFC-u 152 u jednoj od borbi koje će se održati u glavnom dijelu, pa Magalahes smatra da bi se sada moglo njega i Pokrajca ponovno vratiti na PPV.

UFC 152 doživio je mnogo promjena od onog prvotnog plana, malo toga je ostalo isto, pogotovo nakon što je na tu priredbu u Toronto ubačena i borba za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji između Jonesa i Belforta.

Možda i najveći gubitnici te priredbe su upravo Igor Pokrajac i Vinny Magalhaes, za koje se najprije planiralo da nastupe možda čak i prije sunaslovne borbe večeri, a na kraju su završili u uvodnom dijelu. "Kad sam prihvatio meč s Magalhaesom trebao sam biti odmah prije sunaslovne borbe večeri, a sada se sve promijenilo i završio sam u uvodnim mečevima. Razlika je velika, nije potpuno isto nastupa li se u glavnim ili uvodnim borbama. Sponzorima je to iznimno bitno i zbog ovog ću financijski proći dosta lošije", rekao nam je Pokrajac krajem prošlog mjeseca kad je saznao da je njegov meč prebačen u uvodni dio.

Iznimno nezadovoljan tom odlukom je također i Magalahes, koji putem svog Twitter profila to pokušava promijeniti. Naime, došlo je do promjene u jednom meču (ozljeda Matyushenka) i Vinny sada vidi prostor da se njega i Pokrajca vrati u glavne borbe.

"Otpao je "The Janitor", zašto se sada ne pomakne moja borba na PPV? Magalhaes Vs Igor Pokrajac > Matt Hammil vs Roger Hollet", napisao je Brazilac na Twitteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI