Magalhaes: Pokrajac je pobjeđivao debele i hendikepirane protivnike!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.09.2012 09:56h Autor:

Magalhaes VS Doerr

Vinny Magalhaes oglasio se svom skorašnjem meču protiv Igora Pokrajca te smo saznali da nema baš najbolje mišljenje o protivnicima koje je naš borac pobijedio u UFC-u.

Sjajni brazilski parteraš Vinny Magalhaes svoj povratnički meč u UFC-u odradit će protiv našeg Igora Pokrajca, a čini se da bi član Croatian Top Teama mogao biti uvučen u trash talk prije te borbe.

Očito je do Magalhaesa stigla informacija da je Pokrajac za hrvatske medije izjavio kako je Brazilac pobjeđivao uglavnom u manjim organizacija, a na odgovor s druge strane svijeta nije se moralo predugo čekati.

"Oprosti Igore, tvoj pobjednički niz je zahvaljujući pobjedi nad debelim, hendikepiranim i jednom usranom odlukom protiv borca iz srednje kategorije, a i taj si meč zapravo izgubio", napao je Magalhaes oštro našeg borca zbog pobjeda nad Brownom, Soszynskim i Maldonadom.

Magalhaes, s druge strane, je do sada u UFC-u odradio samo jednu borbu. Na UFC-u 97 prije tri godine izgubio je od Eliota Marshalla jednoglasnom odlukom sudaca te je odmah nakon toga dobio otkaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI