Luka Jelčić prozvao Rezu Madadija za njegovu oproštajnu borbu u Švedskoj!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.03.2017 00:44h Autor:

Luka Jelčić

Luka Jelčić ispred sebe ima borbu na FFC 29 eventu, no gleda prema budućnosti i UFC karijeri. Tako je prozvao švedskog borca Rezu Madadija, odnosno izrazio je želju biti mu protivnik u njegovoj oproštajnoj borbi.

Jelčić je svoju prozivku objasnio Zlatku Ostrogoncu s MMANovosti, s kojim je porazgovarao putem video veze. Madadi je nedavno poražen na Fight Nightu u Londonu, nakon čega je najavio da očekuje nastup 28. svibnja u Stockholmu, čime bi se oprostio od MMA karijere.

“Da, prozvao sam Rezu jer je zanimljiv protivnik, a također u švedskoj postoji velika hrvatska zajednica, pa bih se volio boriti tamo. Također, ima ljudi i iz ostalih dijelova Balkana i sigurno će biti ogromna posjećenost. Znam da pripadam u UFC i da mi je mjesto tamo, želim se boriti protiv najboljih boraca svijeta. Domaći borac i domaća publika, to mi ne bi nimalo smetalo”, rekao je Luka.

Na FFC 27 je protiv Danila Belluarda pokazao koliko je napredovao otkad je dio SBG tima u Dublinu te vjeruje kako je spreman za dolazak među elitu. Ipak, prije toga ima borbu na FFC 29 u Ljubljani, a protivnik mu je Valeriu Mircea i to u glavnoj borbi večeri. Nakon toga kaže da je spreman za UFC.

Još je bio upitan o tome kako vidi borbu protiv Madadija, ukoliko bi se ona stvarno dogodila.

“Pobijedio bih sigurno, ili prekidom ili rasturanjem kroz tri runde. Protiv bilo koga sebe uvijek vidim kao pobjednika i ova borba ne bi bila iznimka. Ovo sam prepoznao kao priliku da dođem u UFC, savladam poznato ime pred njegovom publikom, pokažem tko sam i vratim se kući s bonusom za najbolju izvedbu.”

Luka iza sebe ima profesionalni skor 9-2, a trenutno je unutar niza od tri pobjeda, tijekom kojeg je osvojio dva pojasa, onaj FFC-ov te ranije onaj irske promocije Total Fighting Championship.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI