Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Luka Jelčić otkrio zašto više ne osjeća nervozu uoči borbe | Fight Site

Luka Jelčić otkrio zašto više ne osjeća nervozu uoči borbe

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.01.2017 17:08h Autor:

Luka Jelčić/ Photo: Igor Mićić

Trening u famoznom SBG Ireland timu u Dublinu počeo se isplaćivati jednom od najvećih hrvatskih MMA talenata, Luki Jelčiću.

Pod vodstvom glavnog trenera Johna Kavanagha, uz trening partnere poput Conora McGregora, Jelčić svaki dan brusi svoje vještine, a prošlog mjeseca je na FFC 27: Night of Champions ubrao plodove svog rada osvojivši FFC-ev pojas u lakoj kategoriji bez ikakvih poteškoća za manje od dvije minute borbe.

Gostujući na podcastu Zlatka Ostrogonca Jelčić se osvrnuo na uspješnu godinu iza sebe i otkrio kako je rad u jednom od najboljih MMA timova utjecao na njegovo samopouzdanje.

“Ima jedna stvar o kojoj sam pričao i s trenerom, i gotovo pa sigurno iz tog razloga više ne osjećam nervozu- imam odgovor na sve. To mi je rekao stand up trener Owen Roddy…On mi je poslao poruku, jedna rečenica,’Imaš odogovr na sve., uživaj.’ I sada kad razmislim kakav sam prije išao u mečeve, znam zašto sam možda bio nervozna prije ovog, ili onog meča- zato što nemaš odgovor na sve,’Pa šta ako se ovo desi,ako se ono desi? Ako dođe do ovog, to mi ne paše’, a sada mi sve paše jer imam odgovor na sve. Tako da napokon mogu, evo već unatrag tri borbe otkad sam u SBG-u, ja se osjećam kao da baš uživam u borbama…”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI