Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Luka Jelčić oduševio sjajnim nokautom: “Bio je gotov nakon prvog, drugog lakta” | Fight Site

Luka Jelčić oduševio sjajnim nokautom: “Bio je gotov nakon prvog, drugog lakta”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.04.2017 14:57h Autor:

Luka Jelčić

Sjajni hrvatski MMA majstor Luka Jelčić oduševio je sinoć publiku na FFC 29 spektaklu u Ljubljani. U prvoj rundi je porazio Roberta Pastucha i prvi put obranio pojas prvaka lake kategorije.

Za novu pobjedu trebalo mu je samo minuta i 15 sekundi kada je došao do rušenja i laktovima završio argentinskog borca.

“Osjećam se super. Pričao sam stalno prije borbe da želim tih 15 minuta. Do rušenja je došlo dosta lagano i bio je (Pastuch) gotov nakon prvog, drugog lakta. Neću kriviti suca, dobro da je pauzirao, ali možda je mogao i malo ranije. Volio bih da je prije jer nakon prvog lakta više nije bio u obrani, a nakon trećeg je bio totalno out. Ne mogu bježati od toga, borim se kako se borim, treniram za to, treniram da nanosim štetu”, rekao je Jelčić nakon pobjede.

“Znao sam da će probati iznenaditi na boks i povezao sam dva krošea, tu sam ga malo izvozao, drugi je više zatvorio frontalno, presjekao je kut što je lijepo napravio. Došao je do klinča, do rušenja i išao mi je uzeti leđa, ali tu sam jako iskusan. U tim lošim pozicijama sam stalno jer me svakodnevno maltretiraju time u SBG-u tako da sam dobro upoznat s njima i objeručke ih prihvaćam jer na kraju krajeva to i je borba. Nije borba samo kada nekog zakucavaš, ja želim osjetiti pravu borbu i želim što teže borbe i što teže protivnike. Svejedno mi je, ja sam prvak i koga god da stave ispred mene taj posao prepuštam FFC-u i zajedno radimo odličan posao”, poručio je Jelčić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI