Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Luka Jelčić došao do pobjede gušenjem u prvoj rundi (VIDEO) | Fight Site

Luka Jelčić došao do pobjede gušenjem u prvoj rundi (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 10:26h Autor:

Luka Jelčić

Luka Jelčić odradio je svoju prvu MMA borbu otkad je Zagreb zamijenio dublinskim SBG timom te je u njoj uvjerljivo slavio. Nastupio je u glavnoj borbi prvog eventa promocije Total Extreme Fighting i došao do pobjede gušenjem.

U ovih godinu dana, koliko se Luka nalazi u Dublinu, gdje je otišao za svojim prijateljem Franciscom Barriom, prošao je puno toga. Postao je jedan od istaknutijih boraca u dvorani, što se i dokazalo time da ga je Conor McGregor poveo u Ameriku na pripreme za Natea Diaza, a sad je napokon dobio priliku pokazati koliko je napredovao.

U glavnoj borbi TEF 1 eventa protivnik mu nije bio lak. 25-godišnji Poljak Piotr Niedzielski došao je s nizom od pet pobjeda, no Luka je pokazao kako je izuzetno spreman te da je dolaskom u SBG svoj veliki talent uspio usmjeriti u pravom smjeru.

Od početka borbe Luka je krenuo agresivno, no nakon nekog vremena se događa trenutak nepažnje gdje dozvoljava protivniku da ga sruši. Ipak, odličnim radom s leđa Luka okreće poziciju te do kraja borbe uspješno radi s gornje pozicije, sve dok nije dobio priliku za gušenje kojim je završio borbu.

Luka je ovom pobjedom ujedno postao i prvi prvak promocije Total Extreme Fighting u lakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI